La ràdio municipal torna a emetre informació local amb un nou magazín anomenat “A la fresca”, que es podrà escoltar dimarts i divendres.

A més de la programació, Ràdio Marratxí torna amb una nova imatge corporativa. 

Ràdio Marratxí reprèn avui la seva programació amb un magazín informatiu de notícies locals anomenat “A la fresca”. El programa, de 50 minuts de durada, s’emetrà tots els dimarts i divendres de 8 a 9 del matí i es redifondrà a les 14 i les 19 hores.

El primer programa s’ha emès aquest dimarts de 8 a 9 del matí a la 92.9 de la Freqüència Modulada i en línia a través de la pàgina web mtxi.es. El magazín compta amb secció de notícies del municipi, entrevistes, agenda cultural i l’actualitat esportiva.

L’emissora, que feia vuit anys que no emetia cap mena de programació, també penjarà els programes en format pòdcast, fent d’aquest mitjà de comunicació més proper i accessible a les noves generacions.

Una nova imatge

A més de la programació, Ràdio Marratxí torna amb una nova imatge corporativa. L’equip de l’Institut de Comunicació de Marratxí (ICOM) ha redissenyat el logotip, donant-li una imatge fresca i acolorida, i un nou eslògan. Sota el reclam “Ràdio Marratxí, totes les persones”, aquesta nova etapa de la ràdio municipal vol ser oberta, propera i donar veu a tota la ciutadania. Per acomplir aquesta tasca, es comptarà, a través de les xarxes i a peu de carrer, amb enquestes ciutadanes.

La nova imatge, més propera, es va presentar a la Fira de Tardor el passat diumenge, amb un estand on es va repartir marxandatge entre les persones que la visitaren. Moltes d’elles s’aproparen als micròfons de la paradeta, on es va enquestar sobre la mateixa fira, la futura programació de l’emissora i les preferències musicals, a fi de poder fer una ràdio participativa.