SA RUA DE MARRATXÍ 2022

Un any més, la Rua de Marratxí arriba puntual a la seva cita. Enguany torna als carrers del municipi, on podrem veure les persones i els grups amb les disfresses més originals!

Dissabte 19 de febrer

16,00 h

Sortida a les 17,00 hores al Camí de n’Olesa (davant l’Escorxador de Marratxí)

Les comparses interessades en participar-hi poden tramitar les inscripcions a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament, al telèfon 971 79 76 24, fins dia 16 del mateix mes.

La dotació dels premis és la següent:

  1. Premi a la millor disfressa de grup(+ 6 persones): 600 €
  2. Segon premi a la millor disfressa de grup (+6 persones) 450 €
  3. Premi local a la millor disfressa de grup (+ 6 persones) : 300 €
  4. Premi a la millor disfressa grup petit o familiar (de 2 a 5 persones): 300 €

Escorxador de Marratxí, direcció a sa Cabaneta, camí de n’Olesa, direcció a l’Ajuntament de Marratxí, i arribada a la plaça de l’Ajuntament.

  1. Recordem que és obligatori seguir les mesures excepcionals vigents en matèria de protecció contra el COVID-19.
  2. Tots els premis, si s’escau, restaran subjectes a la retenció impositiva que estableixi la legislació vigent.
  3. El pagament dels premis es realitzarà prèvia acreditació amb un document d’identificació original (NIF/passaport/carnet de conduir) i prèvia aportació d’un certificat de titularitat bancària (per als menors, s’ha d’acreditar com a cotitular el representant legal). A més, les persones guanyadores hauran d’entregar signat un formulari de protecció i tractament de dades personals facilitat per l’Ajuntament.
  4. Els premis es lliuraran durant la festa de Sa Rua, que es farà a la plaça de l’Ajuntament en acabar la desfilada.
  • Dissabte 19 de febrer, a les 16,00 hores, al camí de n’Olesa (davant l’Escorxador de Marratxí). Sortida a les 17,00 hores.

Cóm participar?

1 Consulta les bases i les condicions del concurs, així com les diferents categories de premis a les quals et pots presentar.

2  Pot participar-hi qualsevol persona o grup disfressat que s’hagi inscrit prèviament a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Marratxí, del 31 de gener al 16 de febrer de 2022, de 8,15 h a 14,00 h, al telèfon 971 797 624 o al correu electrònic cultura@marratxi.es.

3 És necessari donar el nom d’una persona responsable del grup, DNI, adreça, telèfon de contacte, nom de la comparsa/carrossa, nombre de persones que integren el grup i nucli de població.

4 Recollida del número identificatiu de participació: el número es recollirà a les oficines de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Marratxí (c/ de Santa Bàrbara) els dies 17 i 18 de febrer. Els participants han de dur el número identificatiu en un lloc visible que en possibiliti la identificació. Durant la desfilada, cada comparsa s’haurà de col·locar segons el número identificatiu que se li ha assignat