El primer premi ha estat per Mad Happy World, el segon per Marratxí Terra de Mags, el tercer pels Siurells i el quart per Marges i Figueres

A la festa s’hi han sumat comparses de Palma, Santa Maria, Inca i Lloseta 

Marratxí ha celebrat aquest dissabte la primera Rua de Mallorca amb la participació de 19 comparses i més de 500 persones que han omplert els carrers de colors, música i balls. La celebració s’ha iniciat a l’Escorxador de Marratxí, on prèviament s’han congregat tots els participants, i han desfilat en direcció a Sa Cabaneta acabant com a novetat enguany a l’esplanada de La Verònica, Sant Marçal. 

El jurat, que s’ha col·locat en el consistori, ha estat format pel batle de Marratxí, Jaume Llompart; la regidora de Cultura, Carmen Cañellas; la presidenta de l’Associació de Veïnats de Nova Cabana, Silvia Garcia; la presidenta de l’Associació Gent Gran Sa Cabana, Maria Cruz Martínez i la presidenta de l’Associació Gimnàstica Costa i Llobera, Eusebia Arco. 

Per atorgar els premis, el jurat ha considerat criteris estètics, l’esperit de carnaval dels participants, la incorporació musical, la coreografia, el vestuari, el grau d’elaboració, el nombre de components, l’originalitat i l’animació.

En total s’han repartit 1.650 euros en premis a les següents comparses:

Primer premi a la millor disfressa de grup: Mad Happy World

Segon premi a la millor disfressa de grup: Marratxí Terra de Mags

Premi local a la millor disfressa de grup: Siurells

Premi a la millor disfressa de grup petit o familiar: Marges i Figueres

La majoria de comparses eren del municipi, tot i que també s’hi han sumat grups de Santa Maria, Palma, Inca i Lloseta. Les mestresses de Sa Cabaneta han preparat una xocolatada per tots els assistents a La Verònica, com a cloenda de la festa.