L’Ajuntament de Marratxí es complau a convidar-vos a l’exposició ‘Escenas domésticas’ de l’artista Adrián García, que s’inaugurarà aquest divendres 23 d’abril a les 18 hores al centre d’exposicions de s’Escorxador de Marratxí.

Adrián García explica que ‘Escenas domésticas’ és un conjunt d’escultures, pintures i instal·lacions que evoquen “el poder transformador de la natura i com la seva proximitat té la capacitat de convertir-nos en qualque cosa més harmoniosa”. L’artista ha realitzat allò que ell anomena “rotundes manifestacions de la natura” juntament amb petites peces d’escultura i muntanyes-casa on la natura i l’arquitectura es fonen.

“No fa molt de temps em vaig traslladar a una antiga casa rural, un espai amb poques comoditats als afores d’un petit poble. Durant els anys en què hi vaig tenir casa i estudi vaig ser testimoni de com la natura a les diferents formes ocupava el meu espai i, el que va començar sent una convivència incòmoda, va acabar sent una bonica amistat. D’aquesta relació i de la lectura del ‘Tao te Ching’ va sorgir ‘Escenas domésticas’, explica l’artista.

A S’Escorxador podrem veure un gran número de peces inèdites i d’altres creades expressament per l’exposició, que es podrà visitar fins al 21 de maig en el següent horari: dimarts i dijous, d’11:30 a 13:30 hores; dimecres, divendres i dissabte, de 18 a 20 hores. Per a altres horaris, cal demanar cita prèvia.

Com a protocol de seguretat per la Covid-19, les persones assistents hauran de fer-se netes les mans amb hidroalcohol a l’entrada i a la sortida de l’esdeveniment. És obligatori l’ús de mascareta, respectar l’aforament indicat a cada espai i mantenir la distància interpersonal de 2 metres, excepte si es conviu al mateix nucli familiar. No es pot fer ús dels banys.

Adrián García, nascut al 1969, és llicenciat en Belles Arts per la Universitat Complutense. Viu a Palma de Mallorca i des de fa 25 anys té una àmplia trajectòria en exposicions individuals i col·lectives tant a Espanya com al Marroc.