Setmana Europea de la Mobilitat a Marratxí 2022

Amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, l’Ajuntament de Marratxí oferirà diverses activitats per a tota la familia per incentivar i educar sobre l’ús dels vehicles de mobilitat sostenible.

Aquesta iniciativa va sorgir a Europa l’any 1999 i a partir de l’any 2000 va comptar amb el suport de la Comissió Europea. Se celebra cada any, del 16 al 22 de setembre, realitzant activitats per a promocionar la mobilitat sostenible i fomentant el desenvolupament de bones pràctiques i mesures permanents per a aconseguir una mobilitat més eficient.

Enguany baix el lema ‘Millors connexions’ i té com a objectiu difondre els beneficis de l’ús de maneres de transport sostenibles.

Parc d’Educació Viària

El 16 de setembre els infants podran visitar el parc d’educació viària de la Policia Local de Marratxí i realitzar el circuit en bici.
La circulació estarà guiada pels agents, que utilitzaran les bicicletes del parc, i els explicaran les normes perquè els nins i nines coneguin les normes viàries d’una forma lúdica.

És necessari reservar plaça triant el torn horari en què es vulgui participar. Cada torn tindrà una durada d’una hora.

Activitat per infants d’entre 6 i 12 anys.

  • Divendres 16 de setembre

  • Policia Local de Marratxí, Carrer Celleters, 32

  • Tres torns: 17h, 18h i 19h

Ruta Ciclista Familiar

El diumenge tindrà lloc una ruta ciclista pensada per a tota la família. Els participants realitzaran una ruta en bicicleta amb punt de partida i arribada al C/ Santa Caterina Thomàs, al costat pista de bàsquet, que permetrà conèixer el carril bici de Marratxí i com circular de forma segura.
La ruta recorrerà una distància total de 10 km i es durà a terme pel carril bici, comptant amb l’ajuda dels agents de la Policia Local.
Per participar s’ha de reservar plaça.
L’edat recomanada és a partir de 6 anys.
A l’arribada els participants rebran una aigua i una peça de fruita per recuperar forces.
  • Diumenge 18 de setembre

  • C/ Santa Caterina Thomàs

  • 10h