L’Ajuntament de Marratxí, a través de l’àrea de Serveis Socials, tornarà a fer una entrega de les Jornades Familiars. Les xerrades es duran a terme a la Biblioteca del Pont d’Inca els dies 9, 11 i 16 de maig de 17:30 a 19 hores. Es tractaran diferents temàtiques d’interès parental, és una oportunitat perquè els pares i mares millorin la comunicació amb els seus fills i filles. Les tres xerrades requereixen reserva prèvia al web jornadesfamiliars.marratxi.es.

La primera xerrada, 9 de maig, serà sobre l’assetjament escolar i el seu impacte en la salut mental dels infants i adolescents. Una xerrada a càrrec de la psicòloga Mercedes Cimas. La segona xerrada, 11 de maig, mostrarà als pares com ajudar als seus fills i filles davant un trastorn de la conducta alimentària, de la mà de la nutricionista Maria Antònia Puigrós. I la darrera xerrada, 16 de maig, ensenyarà als pares eines de gestió emocional en els processos de separació i divorci, també a càrrec de la psicòloga Mercedes Cimas. 

Les tres conferències de les Jornades Familiars comptaran amb servei de ludoteca per als nins i nines de 3 a 8 anys amb l’objectiu de facilitar els pares i mares l’assistència a les Jornades.