Un incendi va cremar tres camions aquest divendres a la nit a l’exterior d’una nau industrial del polígon de Marratxí. El foc es va iniciar passades les 20 hores d’aquest divendres al carrer de Muntanya del municipi i també va afectar parcialment l’exterior de la nau industrial, que es va omplir de fum. La ràpida intervenció dels Bombers va evitar que l’incendi afectàs un dipòsit de combustible que es trobava a prop de l’incendi.

Fins a set dotacions dels Bombers d’Inca, Llucmajor, Calvià i Palma van intervenir per sufocar les flames durant més de dues hores d’intervenció. Al sinistre van participar també quatre unitats de la Policia Local de Marratxí i de la Guàrdia Civil. Els serveis d’emergència van rebre nombroses telefonades dels veïnats alarmats per la magnitud de les flames i pel fum intens.

La Guàrdia Civil ja investiga les causes de l’incendi que van cremar els tres vehicles estacionats en l’exterior de la nau, que va quedar parcialment afectada, tot i que l’interior no es va veure afectat per les flames.