Activam Marratxí

La situació actual fa que sigui necessari reinventar-se, mirar de fer feina d’una forma diferent,  crear un escenari on podem arribar d’una forma més directa als nostres clients. Si el teu negoci està aturat per la situació actual és un bon moment per aprofitar i formar-te per a millorar el nostre teixit comercial. Per tant, des de l’Ajuntament de Marratxí vos proposam la creació d’un cicle de formacions en línia, mitjançant el canal de YouTube de l’Ajuntament de Marratxi.

Sota la marca Activam Marratxí, es proposa un pla de suport a l’empresari local, el punt de partida del pla és la formació en línia, encara que es pot ampliar amb xerrades i cursos presencials, ajudes, suport, etc.

Cursos

14/05/2020

Curs d’iniciació al marketing per a PIMEs i comerços

MaJo García / Nivell bàsic

El Màrqueting es convertirà després d’aquesta situació en una eina necessària per a poder millorar la tasca comercial i poder captar nous clients. En aquest curs d’iniciació al Màrqueting es presentés les eines bàsiques i les tècniques per a poder iniciar-se en el Màrqueting i poder aplicar-lo al nostre negoci.

21/05/2020

Curs d’iniciació a la venda online per a comerç de proximitat

Jordi Sastre Mir / Nivell 1

Puc vendre el meu producte online, puc oferir els meus serveis online, que plataforma existeixen, com són els aspectes legals, que haig de fer abans de començar a vendre, com haig de vendre, aspectes fiscals, identificar el client… Amb aquest curs aprendrem els aspectes bàsics de la venda online i detectarem si el meu projecte de venda online és viable.

28/05/2020

Curs “Com pot vendre la meva PIME a Internet?”

Jordi Sastre Mir / Nivell 2

Creem un projecte des de zero d’una botiga online: eines, passos previs, plataformes, logística, fiscalitat, conversió…

Inscripcions

Per inscriure’s als cursos cal enviar un mail a cursos.pie@marratxi.es. El mateix dia de la formació s’enviarà un link al correu dels participants perquè puguin accedir-hi.