Regidora:

Consum

Enviament de les reclamacions de consum dels ciutadans de Marratxí a la Direcció General de Consum del Govern de les Illes Balears per a la seva tramitació.

BO SOCIAL ELÈCTRIC

El bo social és un descompte fixat pel Govern sobre la tarifa PVPC que pretén protegir les llars considerades vulnerables.

CONCURS CONSUMÓPOLIS

Arriba la 17a edició del concurs Consumópolis, dirigida al consum circular i responsable. Enguany el concurs té per lema: «Pitja m’agrada al consum circular i responsable»

SAPS DESXIFRAR LA TEVA FACTURA DE LLUM?

Si vols saber tot el que t’explica la factura, el primer que has de saber és si estàs adscrit al mercat lliure o al regulat. Des de la Direcció General de Consum de les Illes Balears intenten ajudar-te mitjançant aquesta informació.

fachada sa deixalleria

CONSUM RESPONSABLE

La persona consumidora i usuària responsable és aquella que, és conscient, crítica, ètica i es guia per criteris socials i medioambiental amb l’objecte de contribuir a un entorn favorable per a tots i totes.

fachada sa deixalleria

RECLAMACIONS A ENTITATS BANCÀRIES

Vols realitzar una reclamació a una entitat bancària i no saps com fer-ho? Visita la web i descobreix com procedir!

RECLAMACIONS A LES OPERADORES

Si vols presentar una reclamació a la teva companyia telefònica o d’internet, visita la pàgina on podràs veure les passes a seguir.