TOUR VIRTUAL BICMA 2020

Malauradament, l’exposició de la BICMA 2020 ha coincidit amb el confinament per l’estat d’alarma. L’Ajuntament i l’equip del Museu del Fang han fet aquest tour virtual per poder gaudir de les peces de l’exposició des de casa.

BICMA

La Biennal Internacional de Ceràmica de Marratxí (BICMA) és un concurs de ceràmica artística adreçat als ceramistes de tot el món. El seu objectiu és fomentar la creació i la innovació, i donar suport als artistes que treballen i creen en el camp de la ceràmica. Alhora, es pretén donar a conèixer internacionalment el nom de Marratxí com a municipi del fang, d’antiga i contínua tradició ceramista. Marratxí aposta per la qualitat, la innovació i l’art en la ceràmica com un producte d’identitat cultural d’ahir, avui i demà. El certamen bianual és una oportunitat per donar-se a conèixer, tant nosaltres com a municipi, com els propis artistes de qualsevol nacionalitat.

En l’edició de 2020 será el jurat l’encarregat de seleccionar els artistes que participaran a la BICMA. L’exposició es podrà visitar al Museu del Fang de les 10 a les 13.30 i d eles 16 a les 19h (dissabtes i diumenges fins les 20h)