L’Ajuntament posarà en marxa el 8 de maig  ‘mtxi.es’, un mitjà de comunicació local hipermèdia que vol contribuir a la difusió de l’actualitat i la promoció de la cultura locals. El projecte que ja estava pensat per veure la llum a finals de 2020 s’ha accelerat a causa de la nova realitat que ha provocat la crisi del coronavirus. La iniciativa impulsada per l’àrea de Comunicació sorgeix per posar a l’abast de la ciutadania tota la informació del municipi, sobretot durant les fases de desconfinament.

El portal mtxi.es ja serà accessible a partir de divendres 8 de maig i celebrarà la seva posada en marxa amb actuacions musicals en directe a YouTube i al canal de Facebook del mitjà d’en Tomeu Penya, Inot, Josep Munar, Luis Albert Segura, el violoncel·lista Gabriel Fiol i el mag Rafa Pérez.

La plataforma multicanal constarà d’un diari digital (www.mtxi.es), de la revista municipal que ja s’imprimeix mensualment, i un canal a YouTube en el qual es publicaran continguts audiovisuals com notícies, reportatges i altres continguts a demanda relacionats amb el municipi. Durant els pròxims mesos s’afegirà la ràdio municipal per la difusió de continguts via FM. Tots els continguts seran accessibles des del portal web i seran convergents entre tots els canals.

Aquest conjunt de mitjans serà un ens viu que anirà creixent en continguts en funció de la resposta de la ciutadania.

Source: marratxi.es