Les taxes d’ocupació es bonificaran al 100% de l’import de 2020 i les de tractament de residus l’import equivalent al temps que han estat tancats pel confinament

(MARRATXÍ, 3 de juliol de 2020). L’Ajuntament va aprovar al ple de juny la bonificació de diferents taxes a les empreses i petit comerç local per ajudar a mitigar els efectes econòmics que han sofert durant la crisi sanitària. Per una banda s’amplia la bonificació del 50% al 100% de les taxes corresponents a 2020 d’ocupació de via pública als petits comerços que tenen per barracons o taules i cadires. D’altra banda, s’ha obert el termini per presentar la sol·licitud de bonificació de la taxa de tractament de residus durant els mesos de tancament a les empreses que es varen veure obligades a tancar durant qualsevol fase del confinament.

Amb aquestes mesures l’Ajuntament preveu que les empreses, en total, s’estalvien un màxim de 117 mil euros en el cas del tractament de residus i uns 8 mil en el cas de la taxa d’ocupació de via pública.

La bonificació del tractament de residus s’ha de sol·licitar del 1 al 15 de juliol emplenant la instància que es pot trobar a l’apartat de documents oficials a www.marratxi.es i la bonificació de les taxes d’ocupació de via pública es farà de manera automàtica.

Més informació:

Àrea de Comunicació de l’Ajuntament
971 788 125 / +34 646 541 916
premsa@marratxi.es

Source: marratxi.es