El conseller d’Educació, Universitat i Recerca, Martí March, ha visitat avui el nou gimnàs del CEIP Nova Cabana de Marratxí. El nou espai ha suposat una inversió de 365.040 euros i ocupa una superfície de 269 m2, amb un accés independent, molt a prop del menjador.

A la visita ha estat acompanyat del director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, i del gerent de l’IBISEC, Miquel Coll. Al centre l’han rebut Miquel Cabot, batle de l’Ajuntament de Marratxí, Aina Amengual, regidora de Serveis Socials, Igualtat, Educació, Formació i Treball i Francisca Eugenia de la Rica, directora del centre.

Martí March ha recordat que la comunitat educativa de l’escola fa 11 anys que esperava aquest espai “estava projectat i no s’havia realitzat i és una bona noticia per al centre poder comptar amb aquesta infraestructura amb les condicions adequades per a l’activitat física”.

El batle de Marratxí, Miquel Cabot, ha manifestat la seva satisfacció per la bona col·laboració entre la Conselleria i l’ajuntament tant aquesta legislatura com a l’anterior “aquest gimnàs n’és una bona mostra d’això, però no l’única”, Cabot ha recordat el projecte d’ampliació del CEIP Ses Casesnoves, a més d’altres intervencions que s’han fet a l’IES Marratxí. “Estam contents d’aquesta col·laboració i esperam que continui els propers anys”.

Source: marratxi.es