L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Marratxí ha posat en marxa ‘Activam Marratxí’, un programa de formació online amb el qual es pretén, a través de diverses propostes de formació, donar suport a l’empresari local en la situació actual, on la crisi del Covid-19 ha fet necessari replantejar-se noves formes de treball.

El primer cicle de ‘Activam Marratxí’ es compon de tres cursos –tots ells segueixen un itinerari de menor a major nivell de dificultat- que es realitzen per videoconferència i eines online, com Youtube Streaming.

La primera de les formacions va tenir lloc el passat dilluns dia 18 de maig, a les 19 hores, amb el nom ‘Iniciació al màrqueting per a PIMES i comerços’ i va reunir a un total de 30 empreses i autònoms locals. El curs ha estat impartit per la consultora de branding, comunicació i màrqueting, Majo García, que va iniciar als participants en el món de la publicitat i la marca.

El segon curs, ‘Iniciació a la venda online per al comerç de proximitat’, i el tercer, ‘Com pot vendre la meva pime a Internet?’, seran impartits per Jordi Sastre, consultor d’estratègia digital i màrqueting online i tendran lloc els dies 25 de maig i 1 de juny, respectivament. 

Per inscriure’s als cursos cal enviar un mail a cursos.pie@marratxi.es. El mateix dia de la formació s’enviarà un link al correu dels participants perquè puguin accedir-hi.

Source: marratxi.es