Les entitats i els veïnats particulars autors de les 16 propostes finalistes dels Pressuposts Participatius 2020 les defensaran demà dijous, a partir de les 20.00 h a la Sala de Plens de l’Ajuntament, en un acte obert a tota la ciutadania, que comptarà amb l’assistència de la regidora de Participació Ciutadana, Neus Serra.

Cal recordar que el període de votacions per determinar les propostes que es duran a terme l’any que ve es va iniciar diumenge, dia 3, coincidint amb la celebració de la Fira de Tardor. Aquest període s’acaba el diumenge dia 17 de novembre.

Totes les persones empadronades a Marratxí majors de 16 anys poden votar les propostes que consideren més adients per millorar el municipi, amb un únic límit: el cost total de les propostes votades no pot superar els 200.000 euros.

El vot es pot exercir bé on-line, a través de la plataforma participa.marratxi.es, o bé presencialment a les diferents Oficines d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament, emplaçades a l’Ajuntament (carrer de n’Olesa, 26), en Es Pont d’Inca (carrer de Santedat, 2) i Sa Cabana (carrer de Sa Cabana, 57). S’ha de recordar que la participació en els comicis de l’any passat va ser de 1.761 persones, enfront de les 1.433 que varen votar en fa dos anys.

Consulta tota la informació aquí.

Source: marratxi.es