La ciutadania de Marratxí pot fer ús de les instal·lacions esportives de la UIB amb tarifes reduïdes -les mateixes que paguen els col·lectius-, gràcies al conveni de col·laboració impulsat per l’àrea d’Esports i signat entre l’Ajuntament i la mateixa Universitat. Els encarregats de segellar-lo han estat el batle, Miquel Cabot, i el vicerector d’Innovació i Relacions Internacionals de la UIB, Jordi Llabrés.

A l’acte de la signatura, que s’ha duit a terme a l’Ajuntament, hi han assistit també el regidor d’Esports, Daniel Mas, i el director de la Fundació Universitat-Empresa, Luis Vegas. 

Cabot ha explicat que  “signam aquest acord amb la UIB per la mancança d’instal·lacions esportives que tenim al municipi. Aquesta, per dir-ho així, serà una de les potes de millora que duim a terme a l’àrea d’Esports, conjuntament amb el pròxim conveni amb l’IME i amb la construcció d’un poliesportiu de referència”. 

Mas ha destacat que “és important aquest acord perquè amplia el ventall de possibilitats d’instal·lacions esportives per a la ciutadania de Marratxí, amb un afegit que la Universitat de les Illes Balears té un accés ràpid i còmode per als marratxiners”.

De la seva banda, tant Llabrés com Vegas han incidit en el fet que aquest acord de col·laboració suposa “una bona oportunitat d’obrir la Universitat de les Illes Balears”. En aquest sentit, recorden que, gràcies a convenis com el subscrit amb l’Ajuntament de Marratxí, “les instal·lacions esportives de la UIB no són només per a alumnat de la universitat, sinó també per al conjunt de la ciutadania”.

Els serveis i prestacions de les instal·lacions esportives de la UIB es poden consultar a 

https://www.campusesport.com

 

 

 

Source: marratxi.es