EN QUÈ CONSISTEIXEN LES ESCOLES D’ESTIU?

Es duran a terme activitats diverses i diferenciades per grups d‘edat i interessos de les persones participants: esportives,  manualitats, jocs, jocs d’aigua, tallers i activitats d‘oci.

Cada setmana es lliurarà un planning d’activitats amb les programacions diferenciades per grups d’edats. Dirigit a infants de 3 a 12 anys.

Els centres dels campus seran els següents:
– CEIP NOVA CABANA (en anglès – places limitades)
– CEIP COSTA I LLOBERA
– CEIP BLANQUERNA
– CEIP SES CASES NOVES

QUÈ CAL DUR CADA DIA?

  • Per a l’esport: gorra, roba còmoda i calçat esportiu.
  • Per les activitats i jocs d’aigua: banyador, tovallola i sabates d’aigua.
  • Cada dia: berenar, aigua i protecció solar

COM POTS APUNTAR-T’HI?

Servei matinera: de 7:30 a 9:00 hores.

Servei escola d’estiu: de 9 a 14:00 hores.

Servei de menjador: de 14:00 a 16:00 hores.

INSCRIPCIONS 2023

Podeu entrar a la nostra plana web WWW.E2GRUPO.COM i descarregar-se el díptic de l’escola d’estiu que us interessi. Després ha d’emplenar totes les dades que es demana en el díptic i lliurar-lo correctament al CEIP Blanquerna els dies 19 i 20 de juny en el CEIP Blanquerna de 16:30h a 18:30h i una vegada presentada la inscripció hi haurà un període de 48 hores per enviar el justificant de pagament al correu de l’escola d’estiu seleccionada. Els preus de reserva, segons període, són els següents: Juny i juliol: s’ha d’abonar el preu corresponent a l’horari de 9h a 14h. Els serveis de matinera, menjador i activitats d’horabaixa es pot abonar una vegada comenci l’escola d’estiu. Agost: s’ha d’abonar 50€ de reserva per a qualsevol període del mes. Setembre: s’ha d’abonar 20€ de reserva.