Dissabte migdia, coincidint amb la inauguració de la Fira del Fang, s’obrirà també en el Museu del Fang una exposició amb les obres seleccionades a l’edició d’enguany de la Biennal Internacional de Ceràmica de Marratxí (BICMA). L’exposició es podrà visitar fins al divendres 27 de març  

En aquesta ocasió, la Biennal presenta una novetat molt destacada: en aquesta edició no està concebuda com un concurs, com s’havia fet fins a l’última edició, sinó que un comitè seleccionador ha elegit 13 artistes convidats, donant prioritat al criteri de qualitat. Són artistes de Mallorca, de la resta d’Espanya i també de l’estranger, en concret de Polònia, Suècia i el Japó. El comitè seleccionador l’han integrat els ceramistes Toni Vich i Joan Pere Català, Margalida Escales i Maria Ramis i l’artista plàstic Biel March.

La relació completa dels artistes participants en aquesta edició de la BICMA és la següent: Lluís Castaldo (Sóller), Jaume Roig (Felanitx), Dora Good (Deià), Ramon Fort i Joan Serra (Catalunya), Rafaela Pareja (València), Alfonso d’Ors i Miguel Ángel Gil (Aragó), Maria Oriza (Madrid), Maria Kristoferson (Suècia), Mónica Patuszynska (Polònia) i Shozo Michikawa i Mami Kato (el Japó). 

Precisament, Mami Kato farà una màster class el dia 18 de març a l’alumnat de l’Escola de Ceràmica.

Més informació aquí.

Source: marratxi.es