La XXXVI Fira del Fang, que se celebrarà a Sant Marçal entre el 7 i el 15 de març, tendrà com a  temàtica central ‘Cuines del món amb ceràmica’, amb activitats programades per a tots els públics cadascun  dels nou dies d’obertura.

L’acte de presentació de la Fira s’ha fet al showroom habilitat a Mallorca  Fashion Outlet amb l’objectiu de promocionar-la. Hi han assistit el batle, Miquel Cabot; el regidor de Cultura, Josep Ramis, i el director de Màrqueting i Turisme Via Outlets Espanya en representació de la mateixa Mallorca Fashion Outlet, Jorge Pérez, acompanyats del tinent de batle, Joan Francesc Canyelles, la tinent de batle, Neus Serra, i la regidora de Comerç, Jero Sans, i de la resta de regidors de l’equip de govern.

Cabot ha subratllat que, essent aquesta l’edició número 36, del que es tracta és de “fer passes endavant per any rere any anar modernitzant la Fira. Una d’aquestes passes ha estat la col·laboració amb Mallorca Fashion Outlet, per on passa molta població local i molts dels turistes que visiten Mallorca. Per a la Fira, és molt important aquesta promoció, i entenem que també per a Mallorca Fashion Outlet tenir aquesta exposició aquí és un valor afegit. És una exposició, que com la mateixa Fira, recull el més tradicional i el més modern de la ceràmica de Marratxí. En definitiva, esperam que la Fira del Fang continuï sent puntera a Mallorca i que ho sigui també en el món”.

Ramis, de la seva banda, ha posat l’èmfasi en el fet que “la temàtica central de la fira d’enguany serà la ceràmica i la cuina en el món, amb diverses activitats programades en aquest sentit, com l’experiència gastronòmica ‘Gustatio Romana’ o una demostració de cuina a càrrec del cuiner Pedro Suau i de Toni Vich. De fet, al llarg de tota la Fira tendrem activitats organitzades per a tots els públics, incloent tallers infantils diversos”. Ramis també ha convidat tothom a participar d’una nova edició de la Biennal Internacional de Ceràmica de Marratxí -BICMA-, que se celebra del 7 al 27 de març, amb obres de 13 artistes de Mallorca, de la resta d’Espanya i del panorama internacional, exposades en el Museu del Fang.

Finalment, Pérez ha agraït a l’Ajuntament “el suport i la voluntat de col·laboració amb Mallorca Fashion Outlet a través d’aquesta exposició. Per aquí passarà molta gent que podrà comprovar la qualitat i el nivell dels productes de ceràmica de Marratxí”.

 

 

Source: marratxi.es