La marratxinera Alicia Quero Nigorra, de 13 anys, s’ha proclamat campiona de les Balears en gimnàstica artística (P3 infantil) durant el campionat autonòmic celebrat a Alcúdia el passat cap de setmana. Alicia Quero, que pertany al Club Gimnàstic Es Pla, s’ha imposat a una quinzena d’al·lotes de Mallorca, Menorca i Eïvissa. “Ha estat una gran sorpresa perquè ha estat un campionat molt competit que s’ha decidit per dècimes”, conta la seva mare Eva Nigorra que afegeix que “Alicia està supercontenta, no s’ho creia, ara està molt motivada i també li sabia un poc mal guanyar per les seves companyes perquè totes s’ho mereixien”.

Alicia, que estudia segon d’ESO a Es Liceu, ha aconseguit ser campiona autonòmica després d’un any d’esforç i de sacrifici en què ha entrenat tres dies per setmana.

El Club Gimnàstic Es Pla ha obtengut un gran èxit al campionat autonòmic perquè al primer lloc d’Alicia Quero cal afegir la tercera posició de Lucía Pascual. Una fita que dona fe de l’alt nivell del club, que ha aconseguit dos dels tres primers llocs de totes les Balears en la categoria P3 infantil, a més d’altres pòdiums en diferents categories.