Diferents equips de feina de la Policia Local varen dur a terme el vespre i la matinada de dissabte cinc controls d’alcoholèmia a diferents localitzacions del municipi, dins una campanya contra el botellot, amb l’objectiu de propiciar que els conductors, sobretot els més joves, no mesclin alcohol i conducció. En els controls, que es varen fer a punts on la pràctica del botellot és habitual, també es va mesurar si els conductors havien pres substàncies estupefaents.

En els cinc controls disposats per la Policia (el primer i el darrer varen ser a Son Bonet) no hi va haver cap conductor, d’entre la cinquantena que varen ser aturats, que donàs positiu en les taxes d’alcoholèmia registrades ni tampoc per consum de substàncies estupefaents.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Pedro López, explica que “els controls que la Policia Local va començar a fer dissabte de manera intensiva a diferents enclavaments de Marratxí pretenen, per sobre de tot, actuar amb efectes dissuasius sobre aquells conductors que poguessin tenir la idea de mesclar alcohol i conducció. L’objectiu, per tant, va en la línia de conscienciar els conductors sobre el perill que es deriva de beure i conduir, i també del consum d’estupefaents”.

López també anticipa que controls intensos com el de dissabte s’aniran fent per part de la Policia Local en determinats caps de setmana i a distints punts del municipi. Aquestes actuacions se sumen a les que amb caràcter regular ja duen a terme els membres de la Policia. 

S’ha de recordar, a més que en la mateixa línia de regular el consum d’alcohol l’Ajuntament va aprovar el desembre passat una ordenança municipal.

Source: marratxi.es