L’Ajuntament de Marratxí ha preparat una programació de Nadal més extensa i intensa que mai, amb un seguit d’activitats que s’iniciaran aquest dissabte, dia 7 de desembre, i que no clouran fins al Dia de Reis. El sus serà, en efecte, el matí de dissabte a la plaça de Bartomeu Riera de Sa Cabana amb el Mercat de Nadal, i la clausura, el 6 de gener, amb el concert de la Coral de Marratxí, sota la direcció de Maia Planas a l’església de Pòrtol.

Entremig, activitats de tot tipus (música, concerts, humor, esports, espectacles infantils, tallers, exposicions, màgia, cinema o teatre). Una cinquantena d’activitats, la majoria de les quals pensades per ser viscudes en família i, com és tònica habitual, programades a diferents nuclis del municipi. 

Una de les activitats que han aixecat més interès és la representació teatral de l’obra ‘Senyoreta Júlia’, amb l’actriu local Agnès Llobet (la darrera pregonera de les Festes de Sant Marçal), Xavi Frau i Lluqui Herrero en una producció de Somni Produccions. La cita està programada per dia 28 de desembre al CIFP Son Llebre.

També s’ha de subratllar el Concert de Cap d’Any, programat a l’església de Sant Marçal dia 3 de gener, a càrrec de la Jove Orquestra Simfònica de Marratxí. A l’apartat musical, no hi faltarà tampoc el tradicional Cant de la Sibil·la (la Nit de Nadal), a diferents parròquies del municipi. 

Un dels actes més esperats per nins i nines, les cavalcades dels Reis de dia 5 de gener, es duran a terme en sis nuclis diferents del municipi, amb l’organització de les entitats ciutadanes. 

D’altra banda, un any més, el programa de Festes de Nadal de Marratxí inclou una nova edició de Fira de la Llet d’Ametlla, la catorzena, que se celebrarà els dies 14 i 15 de desembre al Pla de na Tesa. Entre els actes que inclou la Fira enguany, hi ha el concert de l’orquestra barroca Ars Musicae, a l’església del Pla. 

Els veïnats rebran a cada domicili els fulletons amb tota programació, que també es podrà consultar a través de la web de l’Ajuntament  i de l’APP municipal, que es pot descarregar a través de l’Apple Store i Google Play.

Source: marratxi.es