L’Ajuntament de Marratxí ha publicat un ban municipal, consensuat amb els altres municipis de la Mancomunitat del Raiguer, on es destaquen, d’una banda, recomanacions de caràcter general per a la ciutadania per evitar la proliferació del coronavirus i, de l’altra, la suspensió o tancament de determinats serveis municipals, amb la mateixa finalitat.

Així, per un període de 15 dies a partir d’avui, dia 13 de març, el consistori suspèn activitats esportives i socioculturals i esdeveniments multitudinaris; i tanca locals socials i escoletes, de la mateixa manera que recomana no usar els parcs infantils.

D’aquesta manera, romandran tancats els Espais Joves, l’Escola Municipal de Ceràmica, la Banda Municipal de Música, el local municipal d’assaig, l’Arxiu municipal, el Museu del Fang i el Centre Cultural de s’Escorxador, entre altres. Les biblioteques romandran obertes, però només oferiran servei de préstec de llibres.

Així mateix, el ban informa que les escoletes municipals i els centres de dia (Brot de Gínjol i el de Pòrtol) tancaran a partir del dilluns 16 de març fins a nova ordre.

El document també recorda que queden prohibits tots els esdeveniments amb més de 1.000 persones; que aquells de menys de 1.000 hauran de ser autoritzats per Salut Pública, tot i que ja tenguin autorització municipal. A més, subratlla: “Recomanam evitar les concentracions de persones que no siguin estrictament necessàries”.

Source: marratxi.es