Aquest matí, s’ha celebrat una reunió de treball entre membres de l’Ajuntament de Marratxí i de la conselleria de Sostenibilitat i Medi Ambient del Consell de Mallorca per tal d’abordar distintes temàtiques en comú i per coordinar estratègies.

La reunió l’han encapçalada el batle, Miquel Cabot, i la consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient del Consell, Aurora Ribot. També hi han assistit el primer tinent de batle, Joan Francesc Canyelles; i la regidora de Medi Ambient, Cristina Alonso, per part del consistori, i la directora insular de Residus, Patrícia Arbona; i el director insular de Medi Ambient, Josep Manchado, per part del Consell. 

Les dues parts han tractat qüestions com ara el nou contracte de recollida de residus del municipi, que previsiblement entrarà en vigor enguany i incorporarà, per fases, el sistema de recollida selectiva a domicili per tal de complir la Llei de Residus. També han abordat la problemàtica dels abocaments incontrolats de residus voluminosos al carrer. En aquest sentit, el Consell ha plantejat de donar-hi una solució global, ja que afecta gairebé tots els municipis de l’illa. Per altra part, també s’ha abordat la renovació del catàleg de camins rurals a Marratxí o les sinergies entre l’empresa concessionària Tirme i les zones limítrofes al Parc de Tecnologies Ambientals de Mallorca, ubicat a Son Reus.

Tant Ajuntament com Medi Ambient han acabat la reunió acordant de mantenir el contacte fluid per avançar en la resolució d’aquestes i altres qüestions. 

 

Source: marratxi.es