El lliurament de productes bàsics d’alimentació i higiene que es fa periòdicament amb la col·laboració de l’ONG local Casal Solidari es farà a domicili per minimitzar el risc de contagi entre aquest dijous 30 d’abril i el pròxim 7 de maig. El repartiment es realitzarà amb ajuda dels membres de la brigada municipal, dels voluntaris de protecció civil i de l’ONG local mitjançant la coordinació de l’àrea de Serveis Socials.

En concret, s’ha disposat l’entrega aquest dijous d’una panera amb aliments frescos, en conserva i no peribles a les famílies usuàries d’aquesta prestació dels Serveis Socials municipals. El servei s’ha dividit consensuadament amb els usuaris en dues per poder donar-lo en les condicions òptimes d’agilitat, a causa de l’augment en el nombre d’usuaris d’un 38% des que va començar el confinament per l’Estat d’Alarma. Avui hi ha 232 famílies que reben aquest suport de l’Ajuntament. 

En total es repartiran 2800 kg d’aliments i 1800 litres de llet. Entre els productes d’alimentació destaquen fruites, verdures, carn, ous, llegums, peix i llet. També es lliuraran 228 productes d’higiene personal, 228 productes d’higiene per la llar i 50 paquets de bolquers. Els productes son fruit de les donacions d’empresaris i particulars municipals, i del Banc d’Aliments de Mallorca.

Aquest servei de donació d’aliments i productes d’higiene bàsics és una de les cobertures habituals dels Serveis Socials municipals que el ve prestant a través de l’ONG Casal Solidari i la seva xarxa de voluntaris. Casal Solidari té dos seus, una a Pòrtol i una altra a Cabana.

Source: marratxi.es