Demà començarà a funcionar el nou servei d’ajuda psicològica on-line que l’Ajuntament ha activat per donar cobertura a aquelles persones que visquin situacions com angoixa, ansietat o problemes de convivència com a conseqüència del confinament decretat a través de l’estat d’alarma de dia 14 de març. 

El servei en qüestió es durà a terme de dilluns a divendres, de 09.00 a 14.00 h, a través de videoconferència amb la psicòloga de l’Ajuntament, que és  especialista en psicologia sanitària i en emergències. 

La psicòloga donarà suport emocional a les persones que en tenguin necessitat en la situació que estam vivint, i ho farà a través de pautes per superar l’ansietat o l’angoixa; també amb pautes de convivència i de millora de les relacions amb els menors, de la mateixa manera que també treballarà en l’establiment de rutines i consells per dormir bé.

A més d’aquest servei que s’habilita pròpiament des de l’Ajuntament, en cas de necessitat la ciutadania té altres punts de suport emocional. D’una banda, el telèfon 900 112 003, depenent de la Direcció General d’Emergències i que està operatiu les 24 hores del dia. De l’altra, el telèfon 619 74 75 07, que atén els familiars que estan en dol; en aquest cas, està operatiu de les 09.00 h a les 19.00 h. 

Source: marratxi.es