La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, es va reunir ahir vespre amb empresaris locals i amb l’Associació d’Empresaris de Marratxí, en el curs de la visita institucional que va fer al municipi. Per part de l’Ajuntament, hi varen participar el batle, Miquel Cabot; el primer tinent de batle, Joan Francesc Canyelles, la segona tinent de batle, Neus Serra; i la regidora de Comerç i Empresa, Jero Sans.

 

A la reunió, l’Ajuntament va proposar als empresaris crear un calendari de trobades periòdiques, per establir sinergies i, sobretot, per consensuar aquelles actuacions necessàries per al col·lectiu, sobretot les relatives a la millora del polígon industrial. També es va acordar amb la presidenta del Consell, la seva participació en aquelles reunions en què, per les competències de la institució, es faci necessària.

 

La reunió de Cladera amb els empresaris va ser el punt i final a un intens horabaixa, que es va iniciar amb una reunió al mateix Ajuntament amb tot l’equip de Govern. Posteriorment, va visitar les dependències de Sa Refinadora i de Sa Deixalleria, on va tenir la lloc la trobada amb els empresaris.

Source: marratxi.es