MAGRANA TARDOR FEST

Magrana Tardor Fest és una fira musical per a famílies impulsada per l’Àrea de Cultura. L’objectiu és entretenir i educar els infants a través de la música. El festival té dues parts: per una banda, un seguit de concerts per a tota la família amb músics de renom, i per altra banda, un mercadet artesanal i de producte local amb tallers i activitats per als més petits. En definitiva, la primera edició d’una fira musical que arriba per ser un referent per a les famílies.

Magrana Tardor Fest tendrà lloc dia 6 de novembre de 10 a 16h a l’esplanada de Sant Marçal.

· Horaris:

10h. Mel i Sucre

11h. La Fada Despistada

12h. Xanguito 

14h. Situation Group

15h. Monkey Doo

· Activitats:

Mercadet artesanal / Taller de ceràmica / Rocòdrom / Foodtrucks & Producte local

La Fada Despistada

  • Rock / animació infantil

La Fada Despistada és un ésser màgic que visita a les nenes i els nens que canten abans d’anar a dormir. El seu treball és repartir somnis fantàstics: de jugar, de menjar, de volar …

Quan apareix, a més de repartir somnis presenta els seus amics, que són les cançons, els contes, els badalls, la lluna i una maleta d’on traient una guitarra petita, un llibre i el seu amic Tico. Amb ells explica cançons per a anar a dormir, per a somiar, per a ballar i per a despertar-se.

Els petits participen cantant, ballant les coreografies, badallant i a vegades, dormint! Per si de cas, també ensenya a combatre els malsons amb un secret que només ella i les padrines coneixen …

Xanguito

Xanguito és una banda creada el 2017 a Bunyola (Mallorca), liderada per Joan Muntaner, que fusiona diversos estils, des del folk fins al rap, passant per la rumba i l’electrònica.[1] El 2020 va guanyar els premis al Millor Artista i Millor Disc de Pop-Rock per Milions d’estrelles (U98 Music); i Millor Cançó per votació popular per Milions d’estrelles en els Premis Enderrock de la Música Balear.

Mel i Sucre

Son un grup mallorquí de música i animació per a grans i petits. Les seves cançons estan fetes amb una mirada conscient cap a la vida i cap als nens, i amb elles promovem missatges positius, d’amor i de respecte. Són totes d’autoria pròpia i les auto-produeixen tant en l’estudi com en els directes. Durant tots els nostres concerts ofereixen animació familiar; per a cada cançó una dansa o un joc, a vegades amb el suport de diferents materials com a teles, cèrcols, cordes… i escenografies artesanals. La màgia que es crea ens convida a viatjar junts durant una estona, a un món de música, il·lusió i alegria, on tot és possible i tothom té cabuda.

Monkey Doo

  • Swing

Monkey Doo és una banda de swing que intenta recuperar l’essència més popular d’aquest estil musical, tant en el repertori de temes clàssics de la primera època (anys 20 i 30), com amb la utilització d’instruments de la música popular americana d’aquella època.

Situation Group

  • Jazz