Marratxí va tancar l’any 2019 amb un total de 37.193 habitants, la qual cosa suposa un increment de 468 veïnats respecte al tancament de l’exercici 2018. Així ho posen de manifest les dades oficials publicades per l’Instituto Nacional de Estadística (INE). Unes dades dades permeten constatar també un gran equilibri entre sexes, ja que hi ha 18.735 homes i 18.458 dones.

D’altra banda, fent la comparativa de l’última dècada, es comprova que el municipi ha experimentat un creixement poblacional de 3.845 habitants, ja que ha passat dels 33.348 que tenia en acabar 2009 als 37.193 que presenta en tancar 2019.

El batle, Miquel Cabot, fa una lectura d’aquestes dades de creixement. “Aquestes xifres posen de manifest que, cada vegada més, Marratxí és un municipi atractiu per viure-hi, ja que són molts els avantatges de residir a qualsevol dels nostres nuclis: som un municipi ben comunicat; a molts pocs quilòmetres, podem gaudir dels serveis que ofereix Palma; d’altra banda, els nostres habitants saben que també compten amb els beneficis de viure en un entorn tranquil, en un ambient de poble, on tothom es coneix. Nosaltres, com a polítics, feim feina des de l’Ajuntament perquè la nostra ciutadania cada dia visqui més còmodament i amb el major nombre de serveis a l’abast”.

Amb 37.193 habitants, Marratxí és el quart més municipi amb més població de Mallorca i el sisè en el conjunt de les Illes Balears.

 

Source: marratxi.es