Un any més, Marratxí celebra el Dia de la Dona Treballadora, i ho fa a través de diversos actes programats per les regidories d’Igualtat i de Joventut per a abans i després del ‘8-M’. 

Així, per a dissabte, dia 7, hi ha prevista la celebració del ‘Txifestmininista’ al CEIP Blanquerna de Pont d’Inca Nou, entre les 16.00 i les 23.00 h. Es tracta d’una iniciativa integrada en el calendari anual d’activitats del programa Txifest, que promou un oci alternatiu i saludable entre la joventut del municipi. 

‘Txifestminista’ inclourà diverses activitats al llarg del capvespre-nit. Així, hi haurà actuacions musicals, formació de defensa personal (Wen-Do) exclusiva per a dones, taller d’estampació de bosses amb motius de reivindicació feminista, i exercicis o jocs esportius. 

Paral·lament, per commemorar el ‘8-M’, l’àrea d’Igualtat ha organitzat dos tallers. Un és el titulat ‘La festa de les violetes’, i es repeteix dues vegades. La primera va dimarts dia 3 i la darrera està programada per al dimarts 10 de març, a Ca Ses Monges del Pla de na Tesa, a partir de les 18.00 h. 

D’altra banda, el mateix dimarts dia 10, igualment a partir de les 18.00 h, hi ha prevista la celebració del ‘Taller sobre feminisme gitano’, a càrrec de Silvia Agüero, feminista gitana.

 

Consulta el cartell de les activitats aquí.

Source: marratxi.es