Aquesta setmana s’ha obert el període de sol·licitud de les parades de la XXXVI Fira del Fang per als firaires. Concretament, el termini es va iniciar el dilluns dia 25 de novembre i es tancarà el divendres 20 de desembre. Les persones interessades han de presentar la documentació requerida al Registre General de l’Ajuntament, al Camí de n’Olesa, 66, de 08.15 a 14.00 h.

Un any més, la Fira del Fang es durà a terme a La Verònica entre el 7 i el 15 de març de 2020 i tendrà com a temàtica monogràfica “Cuines del món amb ceràmica”. Les bases per a la participació dels firaires estableixen com a requisits el fet d’estar en possessió de la Carta d’Artesà, la Carta de Mestre Artesà, la Carta d’Empresa Artesana o la presentació del currículum vitae, com també acreditar que s’està d’alta a l’Impost d’Activitats Econòmiques (IAE).

Les mateixes bases expliciten que només seran admesos els productes elaborats pel mateix artesà. D’altra banda, expliquen també que a la zona de Mostra Interior de la Fira es crearà un espai on hparticiparan tots els expositors amb una diverses peces de ceràmica de creació pròpia, singular i original, les quals estaran relacionades amb el tema monogràfic de la Fira, el referit “Cuines del món amb ceràmica”.

Consulta les Bases aquí.

Source: marratxi.es