Ocupació, Formació i Treball

Els objectius generals de l’Àrea d’OFT son: millorar la qualificació professional dels desocupats de Marratxí mitjançant programes i accions formatives que incrementin les seves possibilitats d’accedir a un lloc de feina; ajudar als treballadors a trobar feina i als empresaris a contractar als treballadors apropiats per satisfer les seves necessitats; augmentar les possibilitats d’ocupació de les persones que vulguin millorar la seva situació laboral, mitjançant accions individualitzades d’orientació laboral; oferir suport tècnic als promotors de noves empreses i informar sobre els plans de formació continua per a treballadors en actiu.

MARRATXÍ ACTIVA

És una Agencia de col·locació amb una amplia borsa d’ofertes de feina, per això el seu objectiu primordial és ajudar a les persones que es troben en situació de cerca activa d’ocupació.

JOB DAYS MARRATXÍ

Cerques feina? A Marratxí volem crear un punt de trobada entre empreses i treballadors per ajudar a les persones a desenvolupar la seva carrera professional i a les empreses a trobar els perfils que més s’ajustin a les seves necessitats.

ESCOLA D’ADULTS

A Marratxí s’ofereixen un ventall de formacions per adults.

FORMACIÓ PROFESSIONAL

Consulta totes les escoles i instituts per estudiar a l’illa de Mallorca, on s’inclouen les escoles i instituts de Marratxí.