Propostes seleccionades als pressupostos participatius 2019

BUS JOVE – Remitent: Espais Joves

bus

Proposta:

Aquesta proposta fa referència a que els adolescents i els joves del municipi disposin d’un transport per realitzar activitats d’oci en diferents localitats per anar a la platja, a la muntanya, a concerts, a festes, etc.

Cost aproximat: 6.000€

Vots: 46,61%

MILLORES D’ACCESSIBILITAT PER A PERSONES AMB CAPACITATS DIVERSES – Remitent: Bernardo Barceló

cor

La proposta fa referència a la realització d’un estudi per detectar els barris amb més necessitats i/o dificultats per poder realitzar les reformes necessàries, pas a pas, per adaptar els espais públics a l’accessibilitat, els desplaçaments i la seguretat de les persones amb capacitats diverses, famílies amb cotxes i persones majors amb caminadors.

Cost aproximat: 40.000€

Vots: 42,44%

ADEQUACIÓ DELS ESPAIS DE JOC DEL CEIP GABRIEL JANER MANILA – Remitent: AMIPA Gabriel Janer Manila

ceip

Es proposa adaptar les capacitats i peculiaritats dels infants, de manera holística, a través del joc. Per aquest motiu, es demana adequar els espais de joc del centre perquè puguin ser emprats pels infants tant en horari lectiu com en no lectiu, per fomentar la participació i la integració de tota la comunitat educativa.

Cost aproximat: 5.000€

Vots: 35,31%

OMBRA ALS PARCS INFANTILS DEL MUNICIPI – Remitent: Anna Murillo

ombra

Els parcs públics infantils estan poc preparats per suportar el sol durant els mesos de calor. Es per aquest motiu que aquesta proposta pretén dotar de més ombra les zones infantils del municipi, sembrant arbres o posant tendals, perquè els nins i nines hi puguin jugar més temps els mesos de més sol.

Cost aproximat: 100.000€

Vots: 33,71%

CREACIÓ DEL BOSC DE LA MEMÒRIA – Remitent: OCB Marratxí

bosc

Es demana un lloc boscós per fer-hi camins naturals per passejar i ser un lloc de trobada i reconeixement a les persones que han tingut una rellevància i una influència social reconeguda en el nostre poble, com per exemple músics, artistes, batles, esportistes, etc.

Cost aproximat: 50.000€

Vots: 32,23%

Resultat de les votacions de totes les propostesRESULTATS PARTICIPATIUS 2018_cat
Aquí pots consultar totes les propostes que es presentaren als pressupostos participatius 2019 (PDF)