URBANFEST MARRATXÍ

Per continuar actius durant aquests temps tan diferents, hem preparat un concurs en streaming de diferents disciplines de la cultura urbana com ara el ball, les rimes improvisades, batalles de galls, graffitis…Durant dues setmanes podreu demostrar les vostres habilitats i guanyar premis valorats en 1000€. Estigues atent a les publicacions al nostre canal d’Instagram (@txifest_mtxi) per participar o simplement descobrir nous talents.

Taller d’escriptura (Rap)

Aprèn a escriure rimes per els teus temes de rap.

Dia 7 de maig  a les 18h

Espai Jove Pont d’Inca

Places limitades.

Batalla de Galls

Apunta’t a veure en directe les batalles de rap! quina serà la sentència dels jutges Master? Quins seràn els MC’s guanyadors?

Descobreix-ho.

Poliesportiu Es Figueral.

Dissabte 8 de maig a les 17h. En directe.

Dance Battle

En la Batalla de Ball poden participar tots/es els joves que practiquin algun estil de dansa urbana : hip-hop, popping, locking, krumping, breaking, dancehall, waaking, voguing, electro, house, afrobeat,

Espai Jove Marratxí

Divendres 14 de maig a les 18h

Diada Graffiti

Concert de Rap

Gaudeix del rap, el flow i el swag dels MC’s més punters.

Poliesportiu Es Figueral.

Divendres 28 a les 18h

Places limitades.

TXIFEST

L’OCI ALTERNATIU PER ALS JOVES

‘Txifest’ és una iniciativa ludicofestiva per promocionar l’oci saludable entre la joventut del municipi, una de les qüestions en què l’equip de govern va posar l’accent la legislatura passada i que mantindrà una línia de continuïtat aquests propers quatre anys. En aquest sentit, TxiFest neix de la Taula del Pla de Drogues i altres adiccion liderada per l’àrea de Serveis Socials.


Fins ara ja se n’han celebrat sis edicions des del mes maig, a raó d’una mensual. La  premissa bàsica d’aquestes activitats es basen en un programa d’oci saludable i alternatiu per els joves i el que es fa  és integrar iniciatives festives que ja s’estaven duent a terme des de Joventut, com el Gran Prix Aquatic o Halloween i integrar-les en el Txi-Fest, on s’han afegit tot tipus d’activitats reals d’oci per a la nostra joventut. Les activitats sorgeixen dels mateixes propostes dels joves i fins ara s’han organitzat gimcanes esportives, tallers de ball, tornejos esportius, escape rooms entre d’altres activitats. L’acollida i l’assistència d’aquesta iniciativa ha estat molt positiva per part dels joves i la finalitat és que cada vegada hi hagi més propostes i els mateixos joves es converteixin en agents actius i dinamitzadors dels pròxims TXIFESTS.


Darrers Txifests