L’àrea de Medi Ambient du a terme els mesos de març i de maig 18 sessions formatives per a l’alumnat de tercer i quart de Primària de les diverses escoles de Marratxí amb l’objectiu de dotar-lo dels coneixements bàsics i necessaris sobre el coneixement de l’entorn local i el respecte al medi ambient.

En total, seran un miler d’alumnes de tercer i quart de primària els que rebran aquesta formació, que es duen a terme al bosquet de Sant Marçal. 

Els tallers van enfocats a qüestions com ara el coneixement del nostre entorn i la sensibilització de l’alumnat respecte a biodiversitat o els residus. “L’objectiu que perseguim -explica la regidora de Medi Ambient, Cristina Alonso- és que els nins i nines coneguin el municipi on viuen, de manera que donin valor als espais que tenim, en aquest cas el Bosquet de Sant Marçal, i també a la nostra flora i fauna, que en alguns casos és autòctona. Des del coneixement, és quan se’ls pot conscienciar de la necessitat de la conservació de l’entorn i del respecte al medi ambient”.

El primer taller es va dur a terme dimarts de la setmana passada, dia 3 de març, i la darrera el dia 21 de maig. Aquests tallers són activitats complementàries al programa d’educació viària a les escoles, que imparteix la Policia Local des de fa 29 anys i amb caràcter pioner a les Illes.

Source: marratxi.es