L’Ajuntament de Marratxí, des de l’àrea de Cultura, ha presentat la cinquena edició de Rata Market, que se celebrarà aquest dissabte, 23 de setembre, d’11 a 21 hores. Serà un mercadet de propostes locals i sostenibles, properes a l’art i l’artesania. 

En total hi haurà 38 paradetes amb productes únics de ceràmica, moda per a adults i per a nens, llibres, decoració, joieria, complements, cosmètics naturals, etc. El mercadet també acollirà nombroses activitats gratuïtes per a tota la família com tallers, música, contacontes i espectacles. 

El Rata Market de Marratxí també disposarà d’una variada oferta gastronòmica amb 8 paradetes de fleca i rebosteria, cafè, croquetes, hamburgueses, refrescs i gelats. 

El batle de Marratxí, Jaume Llompart, ha assegurat que “tot el que sigui una opció cultural pels marratxiners comptarà amb el nostre suport”. Llompart ha afegit que “si l’oferta acosta propostes artístiques i creatives pels més petits, estarem encantats de col·laborar”. 

La regidora de Cultura, Carmen Cañellas, ha explicat quina serà la programació de la jornada i ha assenyalat que “al mercadet els visitants trobaran productes que no se solen trobar a les fires tradicionals”. Cañellas ha insistit que “esdeveniments com Rata Market, són un atractiu cultural pel nostre municipi, amb alternatives lúdiques i activitats per a totes les edats”. 

Per altra banda, Miquel Ferrer, representant de Rata Market, ha assegurat que “per a nosaltres és un privilegi tornar un any més a Marratxí i comptar amb el suport del consistori”. Ferrer ha posat èmfasi que tots els productes són fets a mà pels artistes i dissenyadors que assistiran al mercadet, “ja que, Rata Market no treballa amb revenedors” ha finalitzat Ferrer. 

Programació: 

11:00 h – Contacontes amb Centimets Teatre

11:00 h – Ludoteca de Jardí (de les 11 a les 15h)

11:30 h – Taller de tatuatges per infants (de les 11:30 a les 13:30h)

12:30 h – SausRumba en concert

14:00 h – Sideways DJset

16:00 h – Taller de slime per infants (de 16 a 18h)

16:30 h – Contacontes amb ConteContat

17:30 h – Circ i humor amb Andycirque

18:30 h – Marino e Marini en concert

19:30 h – Som Vinils djset

Podeu consultar tota la informació a: www.ratamarket.com