CASAL SOLIDARI

El Casal Solidari ha nascut amb la intenció d’oferir un espai que cobreixi de manera integral les necessitats de les persones que ho requereixin.

>> CASAL SOLIDARI

CREU ROJA

Volem donar una resposta propera i àgil a aquelles persones que estan vivint una situació de crisi, pobresa, solitud, aïllament o falta d’oportunitats. Des de les nostres 14 oficines territorials treballam amb l’objectiu d’oferir una atenció i serveis capaços de fer front a les noves demandes socials.

>> CREU ROJA

CARITAS

La pàgina web de Càritas Mallorca és una finestra oberta  perquè qualsevol persona interessada en conèixer aquesta entitat social de l’Església Catòlica pugui guaitar, observar i valorar tot el que és i fa aquesta institució arrelada a la nostra terra i servidora del col·lectiu més vulnerable i necessitat d’ajuda i justí­cia.

>> CARITAS

AECC

La AECC integra a pacients, familiars, persones voluntàries i professionals que treballen units per a prevenir, sensibilitzar, acompanyar a les persones, i finançar projectes de recerca oncològica que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer.

>>AECC

ASNIMO

L’Associació Síndrome de Down de Balears (ASNIMO) es va fundar el 1976, convertint-se en la primera entitat a Espanya (i la 2a en el món) especialitzada en la síndrome de Down (S.D.).

>> ASNIMO