Biblioteques de Marratxí

Us donem la benvinguda a la nostra pàgina web i us animem a ser usuaris presencials i virtuals dels nostres serveis i a participar en les diferents activitats programades.

La missió de les nostres biblioteques és formar part activa del municipi, esdevenint el centre d’informació local, i facilitar als usuaris suports per a la seva formació, lleure i cultura.

“La informació ha esdevingut un bé essencial en la nostra societat, i és un factor indispensable per al desenvolupament social, cultural i professional de les persones i les organitzacions” Codi deontològic del COBDC.

És per aquest motiu que la biblioteca desenvolupa un paper fonamental en el procés de facilitar l’accés a la informació i a la cultura.

Fes-te soci

[/fusion_fontawesome] Descarregar

Serveis

A les Biblioteques de Marratxí trobaràs seccions per a tothom: per a informar-te, per a adults, per a infants, col·leccions locals i també en format digital gràcies als nostres arxius multimèdia i la nostra hemeroteca. A més, amb el carnet de la biblioteca podràs fer préstecs de pràcticament tots els materials que conformen el fons bibliotecari.

Pots acudir a les biblioteques del municipi per estar informat i consultar la premsa i les revistes del dia o bé hi pots venir a estudiar.

Una manera de potenciar la lectura entre els més menuts és el fet d’acostumar-los a ella. Així doncs, les Biblioteques de Marratxí posam a la vostra disposició un servei de contacontes. També fomentam la lectura amb els més grans gràcies al Club de Lectura.

Catàleg

Amb el carnet de les Biblioteques de Marratxí podràs accedir a tot el catàleg de la xarxa de Biblioteques de les Illes Balears.

CATÀLEG

On són les biblioteques?

 • Es Pont d’Inca

  Direcció: C/ Avinguda d’Antoni Maura 44, Planta Baixa

  Telèfon: 971 60 80 23

  Horari:  De dilluns a divendres de 9 a 19 h.

 • Pòrtol

  Direcció: C/ Plaça Constitució, s/n, 07141 Pòrtol, Illes Balears

  Telèfon: 971 60 34 11

  Horari: De dilluns a divendres 10.00 a 13.00 h. i de 15.00 a 19.00 h.