Regidora:

Gent Gran

L’àrea de Gent Gran de l’Ajuntament de Marratxí s’encarrega de la relació amb les diferents associacions d’aquest col·lectiu que existeixen en el municipi, així com, amb la Federació d’Associacions de Gent Gran de Marratxí (FAPEMAM). S’encarrega de l’organització de cursos, excursions, sortides, adjudicació de subvencions, ajudes, etc.

ACTIVITATS I TALLERS

Consulta totes les activitats programades per a gent gran.

AJUDA A DOMICILI

El servei d’ajuda a domicili comprèn tant l’atenció personal, que es dirigeix fonamentalment a la cura de la persona o persones ateses en el domicili i el suport a l’entorn cuidador, com la neteja de la llar, que és un servei de suport a la neteja ordinària de l’habitatge i al seu manteniment en condicions acceptables d’higiene i salubritat.

CENTRES DE DIA PÚBLICS

Es tracta d’un centre classificat d’estades diürnes que ofereix serveis d’assistència i oci per a les activitats de la vida diària de persones majors que comencen a sofrir un deteriorament a nivell físic o psíquic.

RUTES SALUDABLES

Des de l’Ajuntament de Marratxí juntament amb la Conselleria de Salut, Família i Benestar Social hem posat en marxa el projecte de rutes saludables al voltant dels centres de salut. Vols que caminem plegats i fer salut? Apunta’t-hi

TAXI A LA DEMANDA

L’Ajuntament posa a la vostra disposició un servei de taxi a la demanda per arribar amb facilitat a l’hospital Son Llàtzer, a més de diferents centres de salut. El preu són 1,5€ per trajecte.

UNIVERSITAT OBERTA PER A MAJORS DE LA UIB (UOM)

El programa Universitat Oberta per a Majors de la UIB (UOM) és un programa educatiu, cultural i social que varen dissenyar, desenvolupar i posar en marxa dos professors del Departament de Ciències de l’Educació de la UIB durant el curs acadèmic 1997-98.

ASSOCIACIONS DE GENT GRAN

A Marratxí tenim un grapat d’associacions de gent gran molt actives i distribuides per tot el municipi. Descobreix-les.

MÀQUINES BIO-SALUDABLES

L’Ajuntament de Marratxí ha posat a disposició de la ciutadania unes instal·lacions als parcs i jardins del municipi amb l’objectiu de promoure l’activitat física entre la gent gran.