Setmana Europea de la Mobilitat 2023

Amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, l’Ajuntament de Marratxí oferirà diverses activitats per a tota la familia per incentivar i educar sobre l’ús dels vehicles de mobilitat sostenible.

Aquesta iniciativa va sorgir a Europa l’any 1999 i a partir de l’any 2000 va comptar amb el suport de la Comissió Europea. Se celebra cada any, del 16 al 22 de setembre, realitzant activitats per a promocionar la mobilitat sostenible i fomentant el desenvolupament de bones pràctiques i mesures permanents per a aconseguir una mobilitat més eficient.

Enguany baix el lema ‘Millors connexions’ i té com a objectiu difondre els beneficis de l’ús de maneres de transport sostenibles.

Ruta ciclista familiar

La ruta recorrerà una distància total de 10 km i es durà a terme pel carril bici, comptant amb l’ajuda dels agents de la Policia Local. Per a realitzar l’activitat és necessari portar el casc i la bicicleta.

 • 17 de setembre

 • Hora de trobada: 10.30h
  Hora de sortida : 11h
  Hora d’arribada: 12h aprox.
 • Sortida i arribada C/ Ricardo Anckermann ( parc infantil de Sa Vinya de Son Verí).

Parc d’Educació Viària

Els infants podran visitar el parc d´educació viària de la Policia Local de Marratxí i realitzar el circuit en bici a les seves instal.lacions. La circulació estarà guiada pels agents, que utilitzaran les bicicletes del parc, i les explicaran les normes perquè els nins i nines coneguin les normes viàries d´una  forma lúdica.

Hi haurà 2 torns de 20 nins/nines a cada torn. (40 participants)
Primer torn: de 17h a 18.30h nins/nines d´entre 6 i 9 anys
Segon torn: 18.30h a 20h nins/nines d´entre 10 i 12 anys
 • 22 de setembre

 • Policia Local de Marratxí,

  Carrer Celleters, nº 32 ( Polígon de Marratxí)