La cinquena edició de ‘Cultura a la Fresca’ es va tancar dissabte, 31 d’agost, amb l’espectacle de circ ‘Cabaret extravagant’, amb la companyia Atirofijo, que va celebrar-se a la plaça des mercat de Sa Cabana. Va ser la cinquena de les cinc actuacions programades, una per cada dissabte del mes d’agost, en distints carrers i places del municipi. 

“Estam molt contents i satisfets amb la resposta de la ciutadania en tots els espectacles. A tots ells hi ha hagut una molt notable participació de públic, i en conjunt podem dir que hi ha hagut més gent que mai, atreta per la qualitat de totes les activitats, que han estat música, teatre i circ”, explica el regidor de Cultura, Josep Ramis. “L’important és que anam consolidant el cicle entre la nostra ciutadania, que de cada vegada sent les manifestacions culturals més a prop. Per això, cada actuació programada es fa en un escenari i en un espai distint”, afegeix.

El cicle d’enguany de ‘Cultura a la Fresca’ es va iniciar el dia 3 d’agost, amb l’actuació de Júlia Colom Quartet, una de les veus del moment que varen arribar per primera vegada a Marratxí, en concret al jardí del Museu del Fang. El següent dissabte, dia 10, va ser el torn del teclista de Sa Cabaneta Joan Álvarez, que a la plaça de davant l’Associació de Veïnats d’Es Figueral va interpretar peces de  jazz. 

La tercera cita va ser la representació de l’obra Llum trencada, a càrrec d’Iguana Teatre, que es va fer al Centre Cultural de S’Escorxador. Ja el dia 24 va ser el torn de S’Arrual Jazz Mort, amb una traducció molt particular de les lletres originals del jazz i del dixie. I, finalment, dissabte l’espectacle de circ, pensat per ser viscut en família.

Source: marratxi.es