Diumenge, dia 19 de març, es va estrenar la nova ubicació del Gran Mercat del polígon de Marratxí, i ho va fer amb satisfacció per part de comerciants i clients, ja que la jornada va comptar amb molta assistència, millor circulació de vehicles i millor neteja dels espais ocupats per les parades, que des d’ara són cinc grans aparcaments de titularitat municipal.

El nou emplaçament respon a la necessitat de complir amb les normes de seguretat corresponents al nivell 4 d’alerta terrorista decretat pel Ministeri d’Interior a tot l’Estat. Comporta una circulació de vehicles més fluïda (en quedar habilitats per al trànsit el carrer de Conradors) i més facilitats per a la neteja de l’espai una vegada acaba el mercat, gràcies a l’habilitació de deu grans contenidors, dos a cadascun dels aparcaments, i una cubeta de reciclatge.

Així, l’Ajuntament compleix els plans d’emergències i d’evacuació elaborats per tal finalitat. Tant comerciants com clients varen constatar les millores derivades de la reubicació, no només en termes de seguretat sinó també per la facilitat a l’hora de poder fer les compres i de circular amb fluïdesa amb el vehicle.

Source: marratxi.es