DEIXALLERIA MÒBIL

Estarà operativa en dies concrets, de dilluns a divendres, a 12 nuclis del municipi i fomentarà el reciclatge i la recollida selectiva de residus especials

(MARRATXÍ 29 de juliol de 2019). Després de l’exitosa posada en funcionament el febrer per a un període de tres mesos, la Deixalleria Mòbil amplia el calendari i les ubicacions per als mesos d’agost, setembre, octubre i novembre d’enguany. D’aquesta manera, reprendrà l’activitat el dia 1 l’agost, aquesta vegada a 12 nuclis de Marratxí, de dilluns a divendres, per tal de facilitar a la ciutadania el reciclatge de residus especials, com ara piles alcalines, tòners o cartutxos d’impressora, pintures o vernissos.

 Els nuclis on operarà la Deixalleria Mòbil a partir de l’agost són Sa Cabana (al centre de Salut i a la plaça del Mercat), Sa Cabaneta, Es Caülls, Pòrtol, Nova Cabana, Pla de na Tesa, Cas Capità, Pont d’Inca, Es Figueral, Sant Marçal, Ses Cases Noves i Es Garrovers.

La regidora de Medi Ambient, Cristina Alonso, subratlla que “els tres primers mesos la Deixalleria Mòbil va funcionar com a prova pilot, sempre amb l’assessorament d’una tècnica de Medi Ambient per als usuaris. En primer terme, va arribar als nuclis de més població, però ara ampliam els punts d’estacionament de la Deixalleria. Pretenem que amb el temps la Deixalleria Mòbil es converteixi en un complement funcional a Sa Deixalleria del polígon. En aquest sentit, la conscienciació ciutadana és clau”.

Alonso també explica que la Deixalleria Mòbil s’incorporarà en el nou contracte de neteja que l’Ajuntament ha de signar properament i per una vigència de vuit anys.

Per a més informació consulta l’enllaç.

La entrada La Deixalleria Mòbil amplia el calendari i les ubicacions per als mesos d’agost, setembre, octubre i novembre aparece primero en Marratxí.es.

Source: marratxi.es