Distribució Regidors

L’acord entre PSIB, MÉS i Idma-El Pi, sustentat en un programa de 16 punts, també ha concretat la distribució de competències en les distintes àrees de gestió entre les tres formacions, oficialitzades amb la publicació d’un Decret de Alcaldia.

Per part del PSIB, el alcalde, Miquel Cabot, assumirà les àrees d’Economia, Hisenda i Contractació; Cristina Alonso gestionarà Gent Gran, Neteja viària, Manteniment de parcs i jardins, i Medi Ambient i Agricultura; Andrés Campuzano serà l’encarregat d’Infraestructures, Vies i obres, Serveis funeraris i Patrimoni Municipal; Jero Sans s’ocuparà dels departaments de Promoció Econòmica, Comerç, Empresa, Indústria, Turisme, Salut i Consum; Pedro Lopez de Seguretat Ciutadana, Interior i Recursos Humans. Irene García durà els negociats de Joventut i Transport Públic.

De la seva banda, MÉS ostentarà en la figura de Joan Francesc Canyelles el càrrec de primer tinent de alcalde, al qual sumarà la gestió de les àrees d’Urbanisme; Habitatge; Accessibilitat i Mobilitat sostenible; i Comunicació. Les àrees de Cultura, Ceràmica i Patrimoni històric seran responsabilitat de Josep RamisAina Amengual tindrà les competències en les àrees de Serveis Socials, Igualtat, Educació, i Ocupació, Formació i Treball (OFT), mentre que Dani Mas gestionarà el negociat d’Esports.

Neus Serra d’Idma-El Pi, serà la segona tinent de alcalde i assumirà, per la seva part, les competències en Participació Ciutadana, Transparència i Defensor/a de la Ciutadania.

La entrada El nou equip de govern reparteix les àrees de gestió dels 11 regidors aparece primero en Marratxí.es.

Source: marratxi.es