1L9A2954

Dimarts que ve, 4 de juny, Carme Ledesma, inspectora de la Direcció General de Comerç i Empresa, explicarà als comerciants de Marratxí els aspectes bàsics de la normativa de comerç. És un dels actes programats en el calendari d’activitats organitzades en el marc del programa IComerç.

Entre altres qüestions, Ledesma abordarà qüestions relatives a la regulació del comerç, com ara horaris comercials, vendes promocionals (rebaixes, ofertes, liquidacions…), i resoldrà els dubtes i les qüestions que li plantegin els comerciants assistents a la sessió, que es durà a terme a la Deixalleria a partir de les 14 hores.

 La darrera sessió de totes les programades en el primer bloc formatiu per IComerç serà el dia 11 de juny, amb una jornada que tractarà sobre imatge corporativa i retolació comercial. A l’acte, es lliurarà als participants la Guia de bones pràctiques per a la imatge exterior dels locals comercials, editada per l’Institut d’Innovació Empresarial (IDI) i recomanada per optar a les subvencions publicades en dates recents per a la millora de la imatge dels establiments.

 IComerç és un programa promogut per l’àrea de Comerç de l’Ajuntament en col·laboració amb l’IDI que té com a objectiu fonamental modernitzar el sector i millorar la competitivitat del comerç de proximitat.

La entrada IComerç organitza una xerrada sobre aspectes bàsics de la normativa comercial aparece primero en Marratxí.es.

Source: marratxi.es