Regidora:

Joventut

Promoció i dinamització de l’activitat juvenil de municipi, coordinació i organització dels espais joves de Marratxí: Pòrtol, Pont d’Inca, Pla de Na Tesa.

WEB ESPAI JOVE

Accedeix a la informació i activitats que organitzen els espais joves de Marratxí.

CREAR’T, MOSTRA D’ART JOVE

Crear’t és un projecte cultural i artístic que té com a objectiu desenvolupar activitats relacionades amb: la musica, la pintura, les arts escèniques, la literatura, el ball i la dansa, etc.

ESTIU JOVE

Espai Jove Marratxí ha preparat un seguit d’activitats d’estiu pels més joves.

PARC DE CAL·LISTÈNIA

El parc de cal·listènia és un projecte que va sortir dels pressupostos participatius del 2018 i que ha estat una realitat al 2019. Es troba situat al Parc de la Mediterrània.

ESPORTS

Descobreix les activitats esportives i les diferents maneres de practicar esport a Marratxí.

CONSELL MUNICIPAL DE L’ADOLESCÈNCIA

El Consell Municipal de l’Adolescència de Marratxí és uns òrgan estables de participació, de caràcter consultiu, que té com a finalitat promoure la participació infantil i juvenil al govern municipal.

WIFI GRATUÏT

A Marratxí tenim diferents punts del municipi amb accés gratuït a Internet via Wi-Fi gracies a la iniciativa de la Unió Europea WIFi4EU

BIBLIOTEQUES

A Marratxí tenim dues biblioteques plenes d’activitats per totes les edats. Vine a passar una estona amb nosaltres.

ESCOLA DE CERÀMICA

L’Escola Municipal de Ceràmica de Marratxí va ser creada l’any 1991 per Pilar Sastre, com a iniciativa pròpia davant la mancança al municipi d’activitats relacionades amb la ceràmica.