Banda Municipal de MúsicaCom cada any per aquestes dates, la Banda Municipal de Música de Marratxí ofereix un concert solidari. Enguany, la cita és dissabte, dia 1 de juny, al Conservatori Superior de Música de Palma, i els fons recaptats aniran destinats a la família d’Emma Gómez Colom, una nina de tres anys, veïnada del municipi, que pateix la síndrome d’Angelman.

El concert començarà a les 19.30 h, i el cost de l’entrada és de sis euros. Una de les peces que s’interpretaran serà El ilustre marino, d’Óscar Navarro, en la qual la Banda Municipal estarà acompanyada pel Cor Ciutat de Palma i la soprano Celia Cuéllar.

El president de la Banda Municipal de Música, Pep Salvà, explica que “estam contents de poder aportar el nostre granet d’arena en la causa de la nina Emma Gómez, i de poder ajudar la seva família en els elevats costs derivats de la malaltia. Ho feim de la millor manera que sabem, amb la música”.

Salvà recorda que, en edicions anteriors, el concert solidari ha tengut com a destinataris entitats com ara l’Associació Balear d’Esclerosi Múltiple (ABDEM) o l’Associació de Pares de Nins amb Càncer de Balears (ASPANOB), entre altres.

La entrada La Banda Municipal de Música de Marratxí oferirà dissabte un concert solidari al Conservatori de Palma aparece primero en Marratxí.es.

Source: marratxi.es