para-sol

Es pot obtenir per compres a partir d’un euro; se’n regalaran 750 unitats, i cada comerç en podrà repartir fins a deu

Aquesta iniciativa forma part de la campanya ‘Marratxí estima el petit comerç’, que també engloba de ‘Viu mallorquinament’, promoguda per Pimeco, a la qual s’ha adherit Marratxí

(MARRATXÍ, 26 de juny de 2019). L’àrea de Comerç de l’Ajuntament ha posat en marxa una nova campanya per aquest estiu, de manera que la clientela de petit comerç del municipi rebrà un para-sol, després d’haver-hi fet una compra simbòlica, a partir d’un euro. La iniciativa s’ha activat avui mateix, amb la participació notable dels petits establiments del municipi. Així, a cada comerç li corresponen deu para-sols. En aquesta primera fase, se n’han repartit 750, quantitat ampliable segons l’èxit de la campanya.

En tot cas, els petits comerços que encara estiguin interessats a adherir-s’hi, poden fer-ho contactant amb l’àrea de Comerç a través del mail pie@marratxi.es

La campanya del para-sol se suma a la de ‘Viu mallorquinament’, promoguda per l’Associació del Petit i Mitjà Comerç de Mallorca (Pimeco) i a la qual s’ha adherit l’Ajuntament de Marratxí. En aquest cas, el premi (després de completar una butlleta amb tres segells de distints petits establiments, per compres que s’hi hagin realitzat) és una tovallola de platja.  Per recollir-la, cal personar-se a l’àrea de Promoció econòmica, Comerç, Indústria i Turisme, a Sa Deixalleria (al polígon de Marratxí), amb la butlleta i els tres segells, cada dia de dilluns a divendres entre les 11 i les 14 hores.

Totes aquestes iniciatives s’integren en la campanya de referència, coneguda com ‘Marratxí estima el petit comerç’, que ha inclòs també la celebració de una sèrie de sessions formatives integrades en el programa IComerç, organitzat conjuntament amb l’Institut d’Innovació Empresarial (IDI) del Govern.

La entrada L’Ajuntament regala para-sols per al cotxe per fomentar les compres al petit comerç aparece primero en Marratxí.es.

Source: marratxi.es