El Festival de Bandes de Rock locals va comptar amb les actuacions de Slow Savage, Stuffed Soup, Ratattack i Queen Marsa com a teloners del grup de Son Servera

 

Un any més, el festival de música local va fer les delícies del nombrós públic que va seguir les actuacions de les distintes bandes

(MARRATXÍ 23 de juny de 2019) Un any més, el Festival de Bandes de Rock local, Marrockxí, va omplir el rotllo de Sant Marçal a Marratxí, especialment del públic més jove, dins de la programació de les Festes patronals. En aquesta ocasió, el grup convidat va ser Anegats, que va fer les delícies dels assistents amb un ampli repertori de peces interpretades ahir vespre en el rotllo de l’esglèsia. Marrockxí, un dels actes que varen donar el sus a les Festes, es va iniciar a les vuit del vespre fins passada la mitjanit.

Seguint l’estructura d’edicions anteriors, els grups locals també es varen poder mostrar davant del seu públic i ho varen fer com a teloners de la banda de Son Servera. Així, en aquesta ocasió, l’oportunitat va ser per a Slow Savage, Stuffed Soup, Ratattack i Queen Marsa. Un any més, tots els concerts es varen poder seguir gratuïtament.

A més d’aquestes bandes, al llarg de les festes també hi haurà les actuacions, dins la programació de Marrockxí d’enguany, dels grups Nuan i Mala hierba.

La entrada Anegats fa ple, i Marrockxí es consolida dins les Festes de Sant Marçal aparece primero en Marratxí.es.

Source: marratxi.es