CAS CAPITÀ

El projecte inclou l’eliminació d’obstacles a les voreres, nous passos de vianants, renovació de fanals, la construcció d’un nou passeig de vianants i accés directe al pàrquing del pla

També contempla la reordenació del trànsit per millorar la seguretat de les persones i augmentar les places de pàrquing disponibles al carrer

Les obres, amb un pressupost de 220.912 euros, es varen iniciar ahir i tendran una durada de tres mesos

(MARRATXÍ 5 de juliol de 2019) Ahir es varen iniciar les obres d’embelliment i millora de Cas Capità per tal de solucionar distints problemàtiques existents a la zona, com ara l’estat deficient de la pavimentació dels carrers, la velocitat al carril intern, l’accessibilitat o l’aparcament de vehicles al carrer.

Amb aquest objectiu, el projecte, dotat amb un pressupost de 220.912 euros finançats parcialment amb una subvenció de Cooperació Local del Consell de Mallorca, inclou com a actuacions destacades l’eliminació d’obstacles a les voreres i rebaixat d’aquestes per millorar l’accessibilitat i la instal·lació de nous passos de vianants per donar més seguretat als vianants. En el mateix sentit, s’inclou la reordenació del trànsit viari, que, al mateix temps, permetrà augmentar significativament el nombre de places de pàrquing disponibles al carrer, en passar de circular en les dues direccions a només una.

Les obres, que tenen un termini d’execució de tres mesos, també inclouran la renovació dels fanals i nova il·luminació amb el sistema LED, la rehabilitació del pàrquing del parc de Cas Capità i l’habilitació d’un nou accés directe. Paral·lelament, una de les actuacions destacades serà la construcció d’un passeig per a vianants entre els carrers de Formentera i de Menorca, amb nou mobiliari urbà, pilons i rehabilitació de les parets existents.

La entrada Comencen les obres d’embelliment de Cas Capità, que augmentaran les places de pàrquing i milloraran la seguretat i l’accessibilitat de la zona aparece primero en Marratxí.es.

Source: marratxi.es